Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala „Clopoţelul sună pentru toţi” la Teatrul de Nord
Caritas Satu Mare  - Joi, 24 Noiembrie 2011

În organizarea Caritas Satu Mare, la Teatrul de Nord se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 10, Gala programului integrat de educaţie „Clopoţelul sună pentru toţi”.

În programul galei, copiii cu dizabilităţi de vârsta grădiniţei vor prezenta un spectacol, iar membrii secţiei române a Teatrului de Nord vor aştepta copiii şi părinţii cu multe acţiuni interesante.

 

Regele din piesa „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte” va fi gazda acestei zile speciale dedicate copiilor.

În cadrul galei, pe lângă spectacolul copiilor, artistul percuţionist Cserey Csaba va prezenta un program interactiv de percuţie, va fi tombolă, picturi pe faţă şi un clovn care este specialist în contorsionarea baloanelor în diferite forme de animale sau orice altceva cerut de copii.

 

Scopul programului „Clopoţelul sună pentru toţi”, desfăşurat concomitent la Satu Mare, Nyiregyhaza şi Ujgorod, a fost promovarea acceptării şi integrării sociale a copiilor cu dizabilităţi, asigurarea posibilităţii unui schimb de experienţă pentru grădiniţele şi şcolile locale  şi o oportunitate pentru pedagogi de a testa metodele educaţionale utilizate.

 

Copiii cu dizabilităţi mentale vizitează săptămânal şcolile sătmărene timp de 7-8 săptămâni. În timpul petrecut împreună, copiii desfăşoară activităţi creative (dans, desen, etc.) iar rezultatul acestora va fi prezentat în cadrul galei organizate de Asociaţia Down din Nyíregyháza şi Organizaţia Caritas Satu Mare.

1588 vizite
Distribuie pe